Jouluaatto numero 2.

 

Seuraavana päivänä 25.12 Samulin perhe kokoontui meidän uuteen kämppään :) Ei ollu kyllä NIIN hyvin nukuttu yö, kun tultiin kotiin kymmeneltä ja pitihän alkaa tehdä sitä omaa kinkkua sitten. Loppujenlopuksi se meni siihen, kun valvottiin melkein viiteen ja katsoin mittarista asteet. Päässäni laskin että on 00:7-08:00 välillä joko melkein valmis tai  valmis. Niimpä laitoin herätyskellon tasan seitsemäksi :)

Tottakai mulla loppu akku siinä kahdessa tunnissa ja oli sika väsynyt, olinhan viideltä aamulla mennyt nukkumaan. En tiedä tiesikö Sancho että saa ehkä hieman kinkkua, eikä se saa mennä pilalle.. sillä pikkuinen tuli naaman viereen rapsuttamaan tassulla tyynyt ja vinkui? Mä nostin katseeni ja herätyskello näytti 7.59 ja juoksin keittiöön nostamaan kinkun uunista!! Haha, en voinut uskoa silmiäni, kinkku oli TASAN 77 astetta ja juuri tämän asteinen meidän kinkun piti olla. <3 Hahaa, kiitos Sancho herätyksestä, nyt tuli täydellinen kinkku.

   

Jätin kuuman kinkun jäähtymään ja ehtisin nukkua parisen tuntia, ennen kuin muut tulisivat. Kymmeneltä sitten vain kuorruttamaan sinapilla ja korppujauhoilla, oli taas ihmeen onnistunutta kinkkua ;)

    Lahjoja kuusen alle, kynttilöitä palamaan ja laatikoiden lämmittäminen alkoi.   Kohta kaikki oltiinkin pöydässä ja massut täynnä :) Mä en edelleenkään ymmärrä, miten kinkku + perunat voi olla vaan noin hyvä yhdistelmä?    

Kurkistus mun lahjoihin ;) YSL paketin ostin itselleni lahjaksi, sillä olin hankkimassa muuten vain tota hajuvettä ja se oli halvempi tuossa paketissa, joka oli muuten valmiiksi myös paketoitu. Niimpä päätin odottaa hetken aikaa ja laitoin sen kuusen alle odottamaan päiviksi. ps. tuo cupcake on SAIPPUA :D 

Ostin Samulille hieman saunakamoja ;)

Ja Sam sai myös äidiltään ihania tuoksuja <3  

Isosiskoni Essi ja hänen mies Tumppu ostivat nämä ihanat Iittalan lasit !  Tykkään juoda sikana viinilaseista yms. tälläisistä pepsiä, vettä ja juissia :D Olen hieman outoa.. ne vaan maistuu paremmalta.

Vanhemmilta tuli nyt kaikkea, yksi kivoin oli ehkä tämä fiskarsin kakkulapio. En osannut edes toivoa tätä, sillä olin kokonaa unohtanut että tälläinen puuttuu meiltä :D JES  

Ostin Sancholle vaikka mitä herkkuja, uuden pikkupossun ja puruluun minkä sisään voi laittaa herkkua. Paketoin ne viikko sitten ja siitä lähtien se on yrittänyt avata pakettia.. siksi se onkin ollut kuusen oksissa suojassa. Nyt laskin paketin ja poika repi sen innoissaan, otti possun suuhunsa ja leikkinyt sillä 5 päivää putkeen :D

 Ohho kun oli ihanat kaksi päivää, ihania ihmisiä ja varmaan 7kg tullut lisää jouluruokien ansiosta haha! Miten te vietitte 25pv?

Responses to Jouluaatto numero 2.