Uino.fi

03.08.2018

Apua! Ensimmäinen postaus mun ihan ikiomalla sivustolla enkä tiedä yhtään mitä pitäisi sanoa, olen tästä niin onnellinen! Ihan parin kuukauden päästä tulee 10-vuotta täyteen bloggaamista, KYMMENEN?! Mihin tämä aika oikein menee? Pitkään mikään ei oo oikein tääällä muuttunut joten päätin että ehkä olisi aika vihdoin ottaa se iso askel kohti “tuntematonta” joka on kylläkin aika tuttua. Nyt kun vuosi sitten uskalsin vihdoin avata oman yrityksen, ansaitsee se myös ihan kunnon oman sivuston jolle olis Domainin ostanut jo pari vuotta sitten talteen.

Tiesin että kyllä mä tämän pian teen, mutta tarvitsin vain aikaa ja kavereiden tukea sekä pientä tervettä painostusta ;D Teille ruudun toisella puolella tämähän ei oikeastaan muuta mitään, kunhan muistatte että blogini löytyy nykyään Uino.fi sivustolta. Ihanaa päästä vihdoin hieman vauhtiin, nyt kun tässä kahden kuukauden sisällä on muutenkin tapahtumassa paaljon!

Uusia blogi juttuja, jossain vaiheessa häät (joiden jälkeen alan jopa hää juttuja tänne laittaa) sitten häämatka mistä saatte varmasti kuulla ihan kyllästymiseen saakka. Kiitos kaikille jotka jaksatte lukea blogiani ja jotka jaksatte yhä tätä lukea, olette olleet sitten reissussa melkein 10 vuotta tai muutaman kuukauden <3

 


7 Responses to “Uino.fi”

 1. Anonymous says:

  Veikkaan, että pidät ainakin oman sukunimesi, kun tuo Rossi kulkee hienosti mukana tuossa alhaalla? :) ARH ois kyllä tietysti törkeen hienon näkönen lyhenne, mutta mutta :D

 2. Iiiitu says:

  Onnea uudesta sivusta! täällä yks joka seurannu sen 10 vuotta melkeinpä sun blogia!

 3. T says:

  Onnea uudelle!

 4. Onneksi olkoon ihkaomasta blogiosoitteesta sekä onnea ja menestystä jatkollekin!

  Löysin sinut noin puoli vuotta sitten youtubesta ja sitä kautta blogiisi. Olet mielestöni paras ja mielenkiintoisin kauneus-ja muotibloggaaja sekä vloggaaja. En tiedä menikö noi tittelit lähellekään oikein:D Pointti tuli kuitenkin varmaan selväksi!

  Sinua (ja Samppaa sekä ihania koiruleitanne) jaksaa siis tällainen ikäloppu 36-vuotias kahden teinipojan äitikin fanittaa;)

  Olen varmaan kaikki videosi katsonut, mutta nyt täytyy kunnostautua ja alkaa lukemaan säännöllisesti tätä blogiakin.

 5. Minski says:

  En voi uskoo, että oon lukenut tätä melkein 10vuotta!!!!!! Tää oli ensimmäinen blogi minkä edes löysin :D en ollut ennen blogeista kuullutkaan!! Löysin ensin sin valtteri kirppis-videoesittelyn tubesta ja sitä kautta sun blogin! Vau! :D

 6. Anniina says:

  Onneksi olkoon rohkeasta vedosta! :)

 7. Anni says:

  Moikka! Osaatko sanoa, koska nää sivut alkaa toimimaan ja voi etsiä vanhoja postauksia esim haulla? Olen yrittänyt löytää Malediiveista juttujasi, mutta vanhat googlella tulevat linkit ei toimi:/ olitte siellä aika lyhyen ajan, tuntuiko liian kiireeltä? Kanssa vähän lyhyempi reissu suunnitteilla sinne niin olisi kiva palata niihin postauksiisi

Kommentoi