Sunnuntaina kirppistelemässä!

Odotin jo kesän lopulla innolla milloin tulisi syksyn ensimmäinen Kattihallin kirppis, pari viikkoa sain aina sivua päivitellä kunnes 30.9 sunnuntain paikat olivat tulleet myyntiin ja nappasin heti numero 1, jossa olen tulevana sunnuntaina myymässä. Tervetuloa siis shoppailemaan Sörnaisten rantatie 22 Kattilahallille 13:00 alkaen.

Ovethan ei aukea ennen tasan yhtä kirppistelijöille vaan sitä ennen pääsee sisään vain myyjät, tätä ennen kuitenkin aina jonoa muodostuu ulkopuolelle. Olen Sampan kanssa siis valmiiksi sisällä ja kun sisääntulon jälkeen kääntyy vasemmalle, siinä on heti meidän pöytä. Alhaalla vielä kartta että löydätte perille :) Lähdetään 14.30 aikoihin, varmasti jo ennen kolmea. Myynnissä paljon myös syksyyn ja talveen juttuja, kävin kaikki takit läpi niin tulossa oma rekki pelkästään takeille!  Koot enimmäkseen S-M, kengät 37-38. Myös kosmetiikkaa sekä koruja.

Ja tästä asusta on varmaan lähemmän pari kuukautta, mutta pakko tähän postaukseen oli muutakin keksiä kuin kirppiskartta :D Ai että kun kesä tuntuu jo nyt todella kaukaiselta.. välillä ulkona on ihana syksyinen sää, jopa lämmin ja aurinko paistaa. Nyt kädet meinasivat jo jäätyä kylmän tuulen takia kun olin lenkillä. Kuvissa oli vaaleat farkunsiniset kynnet ja silmillä lemppari arskat, olen melkein onnistunut ne kuluttamaan puhki ja meinannut rikkoa ne 2 kertaa. Toisen kerran istuin vahingossa niiden päälle...  Nämä Ray-Banit menivät niin aamulla kuin illalla, asun kun asun kanssa. Ja nytkin hiemankin aurinkoisina päivinä nämä ovat melkein joka kerta se pari, johon päädyn! Vaikka laatikossa odottaa melkein 30 paria muita ihania laseja, nämä on edelleen top 3 joukossa.

JACKET - JUNKYARD.FI

DRESS - H&M

SUNGLASSES - RAY-BAN (link*)

EARRINGS - SNÖ OF SWEDEN*

SHOES - DR.MARTENS

BAG - VAGABOND

 

Pictures: Samuel Rossi 

*tuotteet saatu

     

Responses to Sunnuntaina kirppistelemässä!