Häät: Hotelli

Kuten kerroinkin jo muutama postaus sitten siitä, kuinka päätettiin että päivä ennen häitä vietettäisiin rennompaa päivää bestmanien ja morsiuneitojen kanssa. Tämä toteutuisi parhaiten niin että yövyttäisiin hotellissa, jossa on kiva mennä kavereiden kanssa nukkumaan, rentoutua yhdessä ja herätä valmiseen aamupalaan, kauniiseen huoneeseen ja tärkeiden ihmisten ympäröimänä. Myös hääfiilikseen pääsee paljon paremmin kun kotona ei ole häseltämässä ja suurin syy oli oikeasti myös se että videolla ja kuvissa vaan hotellin huone ja sisustus näyttäisi paljon kivemmilta ja tunnelmallisimmilta, kuin kotisohva. Katsoin keskustan hotelleja läpi ja tämä paikka vei heti mennessään, sisustus ja fiilis oli huoneissa todella ihana ja tästä tuli ehdottomasti lemppari hotelli Helsingistä. Tyyliltäänkin sisustus oli meidän tyylinen ja sijaintikin  kirkon sekä kaiken suhteen ihan täydellinen!

Koska meitä oli yhteensä viisi, otin isoimman huoneen, jossa oli ihan jopa oma eteinen ja kaksi tämän kokoista huonetta eteisen toisilla puolilla. Huone oli järjettömän korkea ja isompi kun luulin. Pojat oli ekan yön eri huoneessa, mutta kirjauduttua sieltä ulos he siirtyivät vastapäätä olevaan huoneeseen jossa laittautuivat rauhassa ja me laittauduttiin toisessa. Valo- ja videokuvaajalle tehtiin myös homma helpoksi <3  Vaikka oltiin ihan vierekkäin, oli välissä 2 ovea joten ääniä ei kuulunut ollenkaan ja muut piti huolta ettei vahingossakaan nähdä. Loppujen lopuksi ihan loistava huone tällaiseen tarkoitukseen!

Tyttöjen mekot esillä ja vieressä näkyi ovi, josta pääsi eteiseen ja sitä vastapäätä oli toinen huone.

Huoneessa oli tuoreita kukkia, samettia, vaaleat seinä mutta tumma sisustus, yksi seinä oli täynnä korkeita ikkunoita, luonnovalosta siis ei todellakaan ollut puutetta.

Iso ruokapöytä oli loistava meidän iltapalalle mutta arvelin juuri sen olevan loistava meikkaamiseen, meitä kun oli muutama tyttö, ettei kukaan joudu lattialle laittautumaan. Tilaa, tuoleja ja peilejä kyllä riitti, minkä tajusin itsekkin vasta jälkikäteen kuinka loistavaa sekin oli kampauksia ja näin monen tytön kanssa.

Ikkunoiden edessä oli hyvä meikata ja laittautua, että sävyistä tulee varmasti oikeat.

Tummaa samettia oli kaikkialla, olisin voinut sohvan, petivaatteineen ja matonkin ottaa mukaani.

Tilaa riitti kaikkeen, ei ollut ongelma ollenkaan ison helman kanssa liikkua huoneessa ja tämähän oli muuten myös meidän hääsviitti. Osat tavarat pojat pakkasi mukaan autoon joka oli juhlapaikan vieressä, että sieltä voi ottaa mukaan ja jotkut tuli aamulla hakemaan. Kun oltiin pois niin huone oltiin kuitenkin laitettu meille kahdelle uuteen uskoon ja tuotu suklaata <3 Ja ai että aamupala oli täällä ihanaa, siellä oli jotain chiatuorepuuroa mikä on yhä mun mielessä ja kielenpäällä. Ehkä me täällä vietetään esim vuosipäivää silloin tällöin.

Kuvat: Satu Mali

Jopa nauratti poikien huone josta näin kuvia vasta muutama viikko häiden jälkeen, me kun oltiin siivottu ja järjestelty niin että kuvissa ei näkyisi mitään joka häiritsisi... pojat ei ollut tätä kauheasti miettineet mutta jollain tavalla näissä näkyy hauskasti kyllä tuo poikien tekemisen meininki. :D Nämä kaksi ekaa kuvat ovat vielä ekasta huoneesta, missä olivat ekan yön ja sitten vasta siirtyivät meidän viereen, aika nopeasti sekin räjähti.

Valo, sävyt, tunnelma, kaikki oli juuri sitä mitä hain. Parasta oli kyllä lopuksi se fiilis, mitä hotellissa aina tulee. Sitä helpommin rentoutuu ja myös aamupalat on ruokia jota odottaa kuin kuuta nousevaa. Tämä oli loistava päätös ja vaikka oli yksi hieman ylimääräinen lisäkulu se vaikutti niin paljon kaikkien fiilikseen ja kuviin, etten voisi kuvitella toisin. Täysin sen arvoista!

Responses to Häät: Hotelli