Foreo aamurutiini

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FOREOn kanssa, jonka brand ambassador olen ollut jo hetken aikaan. Monet heidän tuotteistaan ovat päässeet jopa jokapäiväiseen käyttööni joista kaksi näkyy postauksessakin upotetussa

aamurutiini videolla
ja paria taas käytän 2-4 kertaa viikossa. Nämä kaksi vaaleanpunaista tuotetta ovat kyllä uudistaneet mun ihonhoitorutiinin ja tehnyt siitä myös astetta helpompaa ja hauskempaa :D Jollain tapaa on todella outoa kuvitella enää pestä ja hoitaa kasvoja ilman näitä kahta.

LUNA 2 on pari kertaa isompi ja tehokkaampi kun pienempi versio tästä jota on tullut jo hetki käytettyä. Tehon kyllä huomaa heti ja isompi harjasosan takia pesu tuntuu myös paljon nopeammalta, vaikka molemmat ovat käytössä. Vaaleanpunainen on normaalille iholle ja se on ehdottomasti lähimpänä mun ihoani, joten eri väriset Lunat ovat tehty erilaisille ihoille. Öljyinen, kuiva ja sekaiho kaikki tarvitsevat kaikki kuitenkin erilaista hoitoa, myös pesussa.

Extrana tässä on takana Anti-agin harja, jolla voi levittää seerumia! Pieni kiva "hemmottelulisä" ja tuntuu kivalta myös levittää tämän avulla.

Lopuksi teen silloin tällöin 90 sekunnin hemmottelun, monesti iho kaipaa maskia ja hemmottelua... mutta joskus se on vain ihana hoitaa nopeasti kuten meikinpesu, mutta samalla sen haluaa olevan tietenkin tehokas. No videolla näettekin sitten paremmin ja kerron enemmän tietoa kummastakin näistä :)

FOREOn Black Weekend tarjouksena tämä ihana LUNA 2 on nyt -25 % alennuksessa! Tarjous on voimassa Black Weekendin ajan

(sunnuntaihin 25.11. asti)!!

 

Responses to Foreo aamurutiini