Viimeiset lahjaostokset

Nyt on kaikki lahjat hankittu! Mentiin viime keskiviikkona Eevan kanssa Jumboon, jossa en käy muuten ikinä, paitsi juuri joululahjaostoksilla ;D Se on jotenkin ihanan pieni, mutta suuri kauppakeskus. Multa puuttui enää 3 henkilön lahjat ja ne löytyi sieltä nopeasti, myös itselleni tottakai jotain. Pitikin H&M:llä olla alennusmyynnit... murr. Tässä mun mukavaa shoppailu asua, jonka älysin myöhemmin olevan täynnä Zaran tuotteita.

Mietin tätä sinistä takkia pitkään, siitä taitaa olla kohta kolme kuukautta kun sitä kokeilin ekan kerran ja tykästyin siihen välittömästi. Mutta tumman tukan kanssa en vain tykännyt siitä yhtän paljon, tuo väri ei tullut yhtä paljon esille, kuin nyt vaaleamman ruskean kanssa :) Kun värjättiin tämä uusi tukka, menin heti parin päivän päästä Zaraan tätä kokeilemaan ja se oli siinä! Olin samana päivänä palauttanut yhden takin Mangoon, joka oli melkein tismalleen samanhintainen, joten ostin tämän sitten sen tilalle. Malli on todella samanlainen kuin mun Zaran beigessä villakangastakissa ja sitä olenkin käyttänyt ihan älyttömästi. Tämä on hitusen isompi malli vielä ja yksityiskohtina on ranteissa soljet sekä vyössä. Tämäkin on 70% villaa, eli eeerittäi lämmin vaikka onkin ohut ja kevyt päällä :)

JACKET - ZARA NEW!

BAG & BOOTS - ZARA

JEANS & SHIRT - BIK BOK

Mikä siinä, 4 tuntia shoppailua, syömistä ja eläinten tuijottamista eläinkaupassa. Noi gerbiilit oli todella hellyyttäviä <3 Vietiin kaikki kassit autoon ja mentiin katsomaan Interstellar leffa, joka oli kyllä älyttömän hyvä ja pysäyttävä leffa. Ehdottomasti vuoden paras mielestäni, eli kannatan sen katsomista :)

Responses to Viimeiset lahjaostokset